A társasházról

A társasházról

         Az elmúlt években megindult és jelenleg is futó fejlesztéseknek köszönhetően egy kellemes, modern városrész kialakulása van folyamatban. A környéken közel 1500 - 2000 új építésű lakás kerül megépítésre a következő néhány évben. XIII. kerületben, a Westend City Center bevásárlóközponttól néhány percnyi sétára építjük meg a dinamikusan fejlődő környék új, emberléptékű lakóházát. Nyugodtan indulhat reggelük, nem kell órákat a dugóban ülni,  remek óvodák és iskolák közül választhat gyermekeinek. Délután a Margit-sziget és a Városliget várja a kikapcsolódni vágyókat. A tervezéskor egy mai család igényeit vettük alapul. Fő szempont, hogy lakásaink praktikus, átgondolt alaprajzzal, a helyiségek célszerű méretekkel készüljenek el. Ügyfeleink fantáziája végtelen. Fontos számunkra, hogy teret engedjük képzeletüknek, és a későbbiek során is egyénivé tudják otthonukat varázsolni.

A Lőportár utca 14. társasházban a friss és letisztult építészeti megjelenés magas műszaki minőséggel párosul, ami az építész és a beruházó kiváló együttműködésének és a projekt gondos előkészítésének az eredménye.

A 67 lakásos társasház földszint feletti 7 lakószintjén változatos méretű lakások kerülnek kialakításra:

- STÚDIÓ

- 2 - 3 - 4 SZOBÁS

- PANORÁMÁS PENTHOUSE

A társasház lakóinak biztonságát a közös területeken elhelyezett kamerarendszer biztosítja. Az autókat kényelmesen elhelyezheti a pinceszinten vagy a földszinti teremgarázsban